Al enige jaren schilder ik met veel plezier in opdracht. Meestal is dit voor particulieren, die hun (huis)dier, zoals paarden, honden en katten willen laten vastleggen op doek. Heeft u hierin ook interesse? Neem dan vooral contact met me op!

Werkwijze
Ik maak een afspraak met u om langs te komen, zodat we kunnen afspreken hoe de opdracht in elkaar zal steken. Tevens wil ik graag het dier met eigen ogen zien, zodat ik een realistisch beeld kan vormen van het karakter en de uitdrukking. Aan de hand van deze impressie en de foto’s die ik dan zelf zal maken, begin ik met het uitwerken van een schets. U zal regelmatig betrokken worden bij het proces en feedback kunnen geven.

Doordat ik het dier zelf kom bezichtigen en fotograferen en aan de hand van meerdere foto’s het schilderij uit werk, bent u van een uniek en realistisch schilderij verzekerd. Ik maak geen gebruik van projectie of andere werkwijzes waarbij foto’s letterlijk worden nagetekend.

Voorbeelden
Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Schroom dan niet om contact op te nemen! U kan hier enkele voorbeelden van mijn werk bekijken.