Schilderen werkt ontspannend en is natuurlijk hartstikke leuk. Het is goed om kinderen op jonge leeftijd te stimuleren in hun creatieve ontwikkeling. In de schilderlessen die ik aan kinderen geef, staan het plezier van schilderen en het werken naar een mooi eindresultaat centraal. De kinderen worden niet alleen losgelaten in hun creativiteit, maar werken ook aan hun geduld en vastberadenheid om een project af te maken. In een ontspannen sfeer worden verschillende schilderstechnieken bijgebracht.

Schilderlessen
Hieronder vindt u de actuele data en tijden voor de schilderlessen. De lessen worden op Homeruslaan 1 te Zeist gegeven en zijn voor kinderen vanaf zes jaar oud. De kosten zijn €135,- voor tien lessen, dit is inclusief btw en materiaal. U wordt dus niet geconfronteerd met nog meer kosten.

Maandag, 16:00 – 17:30.
Dinsdag, 16:00 – 17:30.

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes brengen altijd flink wat geregel en gedoe met zich mee. Naast de wekelijkse schilderlessen bied ik ook de mogelijkheid om de verjaardag van uw kind bij mij in het atelier te vieren. De kinderen mogen schilderen wat ze willen, zo is het ook mogelijk om een bepaald thema van tevoren door te geven. Achteraf krijgen de kinderen hun schilderijtjes mee naar huis. Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden hiervoor, kan u het beste even contact opnemen!